Atelier

De ce atelier și nu conferință?

În viziunea noastră, atelierul este o întâlnire într-un grup restrâns de persoane, foarte interesate de un anumit subiect, unde se discută aspecte practice, cu o mare aplicabilitate în viața cotidiană. Participând la diverse conferințe de calitate despre parenting, am observat nevoia participanților de a interacționa cu specialiștii și de a primi răspunsuri practice la preocupări concrete din viața de zi cu zi. De multe ori, în aceste contexte, spațiul adresat întrebărilor este restrâns.

De aceea am conceput Atelierul ABC, un workshop care reunește 4 specialiști internaționali în analiza aplicată a comportamentului, care sunt la rândul lor părinți. Ne dorim să stăm față în față cu participanții, să oferim informații extrem de practice și să discutăm situații propuse de cei prezenți pentru a-i ajuta să ajungă la concluzii personalizate, potrivite pentru relația unică dintre ei și copiii lor. În consecință, numărul de locuri este limitat.

Dorim să creăm spațiu de discuție cu cei prezenți la eveniment și să aducem un beneficiu concret celor care vin, cu deschidere și interes, să afle mai multe despre fascinanta călătorie în lumea de părinte.

Înscrierile se fac AICI.