aprilie 20, 2018 at 8:00 am TBA Bucharest Mă înscriu

Conferința Internațională ABA – ediția 2018

Ediția a șasea a Conferinței Internaționale ABA are loc la București între 21 și 23 aprilie și aduce laolaltă, ca în fiecare an, peste 500 de specialiști ABA, terapeuți și părinți preocupați de analiza aplicată a comportamentului și recuperarea în autism.

Lectori internaționali / ediția 2017

A VII-a ediție a Conferinței Internaționale ABA se desfășoară la București între 20 și 22 aprilie 2018. Devenită reper în regiunea de Sud Est a Europei, Conferința Internațională ABA aduce în următoarea ediție teme noi și specialiști în analiza aplicată a comportamentului pentru a seta noi standarde în învățarea și aplicarea metodei ABA în România.

Înscrierile au fost deschise pe site-ul evenimentului www.conferinta-aba.ro/editia-2018, costul de participare a fost redus substanțial față de edițiile precedente tocmai pentru a facilita prezența a cât mai mulți participanți: terapeuți, psihologi, medici, studenți, părinți.

Program și înscrieri

Dacă sunteți BCBA sau BCaBA, puteți răspunde cu o cercetare la Apelul de lucrări, detalii aici: http://conferinta-aba.ro/call-for-papers/

și veți putea susține prezentarea în plen sau workshopul în primele două zile ale evenimentului – zile dedicate analizei aplicate a comportamentului.

Psihologii și logopezii pot susține workshopuri în ziua 3 – dedicată autismului.

Pentru participanții în public, înscrierea este deschisă tuturor celor care doresc să beneficieze de taxa redusă în sistem „early bird”. Pentru a vă putea bucura de cost redus, înscrieți-vă până la 1 februarie. Astfel, costul de participare variază între 300 de lei pentru toate cele trei zile și 100 lei pentru cei care doresc să participe doar în ziua a 3-a dedicată teoriei și practicii în autism.

La nivel național, evenimentul este acreditat de către Colegiul Psihologilor și Colegiul Medicilor din România, iar la nivel internațional, de Behavior Analyst Certification Board.

  • 10 credite prezentare lucrare, 5 credite participare psihologi
  • 17 credite participare medici
  • până la 15 credite pentru audierea lucrărilor pentru specialiștii ABA cu acreditare BCBA

Programul complet al conferinței va fi disponibil curând pe site-ul evenimentului: www.conferinta-aba.ro.

Înscrierile sunt deschise până pe 30 martie, iar prețul redus este valabil până la 1 februarie 2018.

2018/04/20 08:00:00
SHARING IS CARING