ANDREEA PANAIT

Psiholog, BCBA

Andreea are o experiență în domeniul psihologiei de aproximativ 9 ani, timp în care s-a perfecționat continuu. Aceasta deține atestat de liberă practică în psihologie clinică, s-a specializat sub îndrumarea Profesor universitar doctor emerit Ion Dafinoiu, în perioada 2012 – 2016, în Psihoterapie și hipnoză Eriksoniană.
Interesul față de lucrul cu copiii diagnosticați cu autism și față de aplicarea terapiei comportamentale s-a conturat în perioada 2011-2012 când a participat la programul de formare continuă organizat de ”Asociația de psihoterapii cognitive și comportamentale din România”, Fundația Romanian Angel Appeal și Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale – Direcția Protecția Copilului, desfășurat în cadrul proiectului ” Și ei trebuie să aibă o șansă” – Program de sprijin pentru integrarea socială și profesională a persoanelor cu tulburări de spectru autist.
Din 2011 până în prezent s-a specializat continuu, iar în prezent participă la cursul BCBA/BCaBA – Analiza Aplicată a Comportamentului susținut de Clemson University – România.
Andreea are o experiență în realizarea planurilor terapeutice de intervenție și coordonarea terapiei de aproximativ 4 ani.

Oraș: Suceava

Titlul cursului: BCBA/ BCaBA Course Sequence Applied Behavior Analysis

Instituția: Clemson University - România

psih.andreeapanait@gmail.com