Angelescu Bianca

Psiholog

Bianca Angelescu este psiholog și consultant în analiză comportamentală aplicată. Este implicată din anul 2015 în intervenția comportamentală pentru copii cu tulburare de spectru autist sau întârzieri în dezvoltare.

A finalizat cursurile programelor de masterat în Psihologia Sănătăţii – Cercetare Clinica şi Optimizare Comportamentală, în cadrul Universității Bucureşti și Applied Behavior Analysis, in programul Clemson-Romania – BCBA Course Sequence, din cadrul Clemson University. În prezent lucrează sub supervizarea unui analist comportamental, acreditat BCBA.

Bianca coordonează activitatea centrului New Odyssey și se implică în dezvoltarea programelor personalizate pentru copii. Activitatea sa din cadrul centrului urmărește evaluarea abitităților copiilor, dezvoltarea planului de intervenție cu privire la obiectivele de lucru din terapie, integrarea copiilor în școli și grădinițe, formarea echipelor de terapeuți, susținerea cursurilor și training-urilor pentru terapeuți sau părinți și organizarea activităților tematice pentru copii, desfășurate în centru sau în afara lui.

Susține intervenția timpurie și formarea unei echipe între specialiști și familie, astfel încât fiecare abilitate să fie predată eficient, pornind de la motivația copilului și îmbinând tehnicile de predare.

Oraș: București

Titlul cursului: BCBA/ BCaBA Couse Sequence Applied Behavior Analysis

Instituția: Clemson University-România

angelescubiancaelena@yahoo.com