Beatrice Busuioc

Psiholog, Psihoterapeut

Beatrice este psihoterapeut si psiholog specializat in Psihodiagnoza,Psihoterapie Experientiala Unificatoare si Dezvoltare Personala, trainer, coach si public speaker certificat JMT, terapeut 3C licentiat.

Are o experienta de aproape 10 ani in domeniul analizei comportamentale, perioada in care s-a dedicat proceselor de recuperare a copiilor cu tulburari. Are experienta in coordonarea programelor de terapie pentru copiii diagnosticati cu autism, intarziere in dezvoltare, paralizie cerebrala, sindrom Down.

In prezent este studenta in cadrul University of California Santa Barbara, urmand cursul Applied Behavior Analysis, dorind sa aduca un aport important in recuperarea copiilor cu tulburari si nu numai.

Aceasta considera ca procesul de recuperare al unui copil cu tulburari reprezinta de fiecare data o provocare, deoarece aceasta este sintagma pentru activitatea zilnica pe care un psihoterapeut o desfasoara in lucrul cu copiii cu tulburari.

Cheia in procesul de recuperare o reprezinta potentialul copilului cu tulburari iar poarta de acces in care cheia ar trebui sa se potriveasca o reprezinta familia.

Pentru a folosi cheia, este necesar sa-i gasim cifrul, ori cifrul il reprezinta alcatuirea spre plus infinit a ceea ce copiii cu tulburari o reprezinta ca persoane si a modalitatilor in care familiile acestora decid sa abordeze problema.

Considera ca lucrul cu copiii cu tulburari nu numai ca iti coloreaza viata, ci mai mult decat atat, te motiveaza sa iti doresti sa ajungi cea mai buna varianta a ta.

De asemenea este de parere ca, in spatele oricarui comportament uman, exista o nevoie emotionala nesatisfacuta.

Motto-ul dupa care aceasta se ghideaza in lucrul cu copiii este:”Doamne, acorda-mi seninatatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curaj sa pot schimba lucrurile pe care le pot schimba si intelepciunea de a vedea diferenta.” (Rugaciunea Seninatatii)

Oraș: București / Bacău

Titlul cursului: Student VCS ABA

Instituția: Cabinet Individual de Psihologie Busuioc Beatrice

beatricebusuioc@ucsb.edu