LOREDANA VÂRLAN

Psiholog, Psihoterapeut

Loredana are specializare în Analiza Comportamentală Aplicată încă din 2014, certificată ca și RBT(REGISTERED BEHAVIOUR TECHNICIAN) fiind prima generație de terapeuți comportamentali cu acreditare internațională.
În prezent studiază la Clemson University Romania- BACB Verified Course Sequence (VCS), urmând să se specializeze ca și BCBA (Board Certified Behaviour Analyst) în urma absolvirii cursului.
Loredana este psiholog și membră a Colegiului Psihologilor din România încă din 2013 când a obținut primul atestat de liberă practică în specializarea Psihologie Educațională, Consiliere Școlară și Vocațională.
În 2016 obține al doilea atestat de liberă practică, ca și psihoterapeut în urma absolvirii formării de bază la Institutul European de Studii pentru Terapia Copiilor și Adolescenților (IESTCA).
Loredana este președintele Asociației Centrul ABA THERAPY din Piatra-Neamț, înființata în 2017 și are aproximativ 10 ani de activitate în lucrul cu copiii cu tulburare de dezvoltare de spectru autist.

Oraș: Piatra Neamț

Titlul cursului: BCBA/ BCaBA Course Sequence Applied Behavior Analysis

Instituția: Clemson University

loredanavarlan@gmail.com