MARAR VERONICA MARIANA

Psiholog clinician autonom

Veronica este psiholog clinician autonom în cadrul Colegiului Psihologilor din România. Este absolventă a Masterului de „Psihologie clinică și consiliere psihologică”.
De peste 5 ani este implicată în lucrul cu copiii și adolescenții cu TSA și de asemenea, oferă consiliere familiilor acestora.
În martie 2017 a absolvit Trainingul internațional RBT, sustinut de Anca Dumitrescu și Claudia Matei. În perioada ianuarie-februarie 2017 a urmat cursul de formare profesională continuă „Tehnici de psihoterapie cognitiv-comportamentală și analiza aplicată a comportamentului în tulburările de spectru autist”, organizat de Colegiul Psihologilor din România și Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale. Tot în anul 2017 a absolvit cursul PECS.
În prezent colaborează cu familii cu copii diagnosticați cu autism, sindrom Asperger, întârziere în dezvoltare și copii cu comportamente problematice.
În urma colaborărilor profesionale, Veronica, consideră că în lucrul cu copiii și adolescenții un rol important îl are crearea unei bune relații terapeutice, un mediu de lucru plăcut și securizant care să încurajeze atât dezvoltarea cognitivă cât și dezvoltarea emoțională.

Oraș: București

Titlul cursului: Instructor Comportamental

Instituția: Marar Veronica-Cabinet Individual de psihologie

veronicamarar@gmail.com