NICOLETA NEGREANU

BCBA, Psiholog clinician, Psihoterapeut

Nicoleta este psiholog clinician, psihoterapeut cognitiv-comportamental și analist comportamental acreditat BCBA. Își desfășoară activitatea în domeniul analizei comportamentale din 2007 lucrând cu copiii diagnosticați cu TSA și alte întârzieri în dezvoltare.

În prezent oferă consultanță atât la domiciliu cât și în cadrul centrului cu care colaborează. Printre serviciile sale oferite în calitate de analist comportamental se numără: evaluarea inițială și periodică a copilului, realizarea planului personalizat de intervenție, coordonarea programelor de terapie, formarea și supervizarea echipelor cu care lucrează.

Consideră că pentru a ajuta un copil cu TSA să își atingă potențialul nu este suficient doar să ai o echipă de specialiști bine instruiți, ci este important ca familia să facă parte din aceasta. În acest scop activitatea sa se concentrează și pe consilierea și trainingul familiei, asigurând astfel suportul necesar acesteia pentru a continua procesul de predare acasă, precum și pentru a generaliza și menține abilitățile învățate de copil.

Oraș: București

Titlul cursului: BCBA/ BCaBA Course Sequence Applied Behavior Analysis

Institutia: Clemson University

nicoleta.negreanu@autismsupport.ro