Sorina Vlasceanu

Psiholog, BCBA

Sorina are specializare in psihologie clinica, si este absolventa a Masterului de analiza comportamentala aplicata de la Clemson University. Este psiholog clinician si coordonator ABA in cadrul celor doua centre al  Asociatiei Start pentru Autism din Campulung Muscel si Calafat (2020) inca din 2015, fiind si coordonator colaborator pentru doua centre din Pitesti  ( Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism si Asociatia Cream Viitorul Impreuna Arges)

Sorina este vicepresedinte al Asociatiei Start pentru Autism, organizatie care are ca scop a schimba vietiile copiilor cu autism si alte tulburari de dezvoltare din Campulung. Este primul centru specializat din acest oras, si singurul care are un coordonator specializat in analiza comportamentala aplicata si terapeuti cu formare de scurta durata in analiza comportamentala aplicata. Sorina este implicata activ in formarea terapeutilor atat din Campulung cat si din Pitesti, dar si Calafat.

In peste 10 ani de experienta profesionala ca si terapeut ABA, psiholog clinician si coordonator ABA, Sorina a reusit sa faca o schimbare in vietile copiilor din zona Argesului, dar si a parintilor acestora. Este implicata activ in proiecte  in cadrul Centrului Start care au ca scop informarea si formarea terapeutilor si a parintilor in analiza comportamentala aplicata, si doreste sa poata face o diferenta reala in ceea ce inseamana recuperarea copiilor cu autism din zona sa.

Oraș: Schitu Golești, Jud Argeș

Titlul cursului: BCBA/ BCaBA Couse Sequence Applied Behavior Analysis

Instituția: Clemson University-România

sorina_v12@yahoo.com