Standarde ABA

Standarde Institutul ABA România

Institutul ABA România propune soluții și inițiază demersurile necesare pentru a rezolva problemele identificate la nivel național și pentru a depăși limitările ce derivă din lipsa unor direcții clare de formare și standardizare în domeniu, alături de toți specialiștii din domeniu, care înțeleg și sunt interesați în mod pragmatic de statutul actual și viitorul analizei comportamentale din România.

Suntem responsabili sa construim și să aderam la standarde în oferirea serviciilor ABA independent de momentul în care Institutul ABA România va ajunge la punctul în care va avea recunoașterea profesiei și a standardelor la nivel legislativ.

În această secțiune veți găsi standardele avizate de membrii Consiliului Director al Institutului ABA România.

Suntem în continuă modelare a statutului profesiei de analist comportamental și analizei comportamentale, iar documentele pot suferi modificări pe măsură ce demersurile Institutului ABA România vor primi aviz pozitiv.

Membrii comunității pot de asemenea să trimită sugestii pe adresa contact@aba-romania.ro iar sugestiile vor fi discutate în cadrul intâlnirilor periodice ținute de către Institutul ABA România.