contact@aba-romania.ro | GDPR

Webinar ABA Romania

Întreaga experiență de terapie a copiilor, a supervizărilor și a interacțiunii dintre părinți și copil a căpătat noi dimensiuni în perioada pe care am traversat-o în aceste luni.

Vă propunem o formă interactivă de prezentare web a celor mai bune recomandări și strategii de aplicare a terapiei, pe care specialiștii Institutului ABA România le-au identificat în ultimele luni, astfel încât să putem construi împreună modele de succes, atât pentru programele din cadrul centrelor, dar și pentru programele de intervenție la domiciliu.

Care sunt segmentele de intervenție ce necesită îmbunătățiri în cadrul centrelor? Ce beneficii au adus ședințele online și cum se definește rolul părintelui în situațiile în care trebuie să aplice consecvent terapia acasă? Care dintre elementele intervenției din această perioadă ar trebui să fie continuate și după revenirea la un program normal? Cum putem dezvolta cele mai bune strategii pentru o viață independentă a copilului?

Vă așteptăm să răspundem acestor întrebări și să descoperim pașii necesari pe care trebuie să-i realizăm în continuare, dar mai ales să împărtășim experiențe de succes și recomandări practice!

9.30 – 11.30


Repere pentru stabilirea standardelor în oferirea serviciilor ABA în centre și la domiciliu – Anca Dumitrescu, BCBA

Implicarea și colaborarea cu părinții în procesul terapeutic – Camelia Frangulea, BCBA

11.45 – 13.45


Control instrucțional și viață independentă – Luciana Haloiu, BCaBA

Strategii folosite pentru reluarea rutinei după ridicarea stării de urgență – Ana Turtureanu, BCaBA

Taxă participare: 150 lei

Membrii ABA România primesc reducere 40%.

Fondurile strânse vor fi utilizate pentru susținerea activității Institutului ABA România și continuarea demersurilor de recunoaștere a profesiei de analist comportamental la nivel național.

Lucrările vor propune standarde ce trebuie respectate și vor face referire la situația actuală în România pe fiecare punct în parte, având ca scop înțelegerea contextului actual și trasarea liniilor pentru atingerea standardelor propuse.

Expunerea dificultăților și conștientizarea lor ne pot ajuta în trasarea răspunsurilor și a soluțiilor. Pentru a depăși atât seria de limitări și dificultăți întâlnite în prezent în România, dar și restul preconcepțiilor sau problemelor ce derivă din lipsa unor direcții clare de formare și standardizare în domeniu, Institutul ABA România propune soluții și inițiază demersurile necesare pentru a rezolva aceste probleme, alături de toți specialiștii din domeniu, care înțeleg și sunt interesați în mod pragmatic de statutul actual și viitorul analizei comportamentale din România.

Nume

Prenume

Email

Număr telefon

În calitate de:
BCBA/BCaBACoordonator program ABAPsihologTerapeut ABAParinteCadru didacticAlta

Menționați una sau câteva întrebari la care vă doriți să găsiți răspunsul în cadrul evenimentului organizat de Institutul ABA România.

Sunt de acord cu termenii și condițiile de utilizare site. Declar că am cunoștință de prevederile Regulamentului UE 679/2016 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.